Kan 'n 21-jarige met 'n 16-jarige in Kentucky uitgaan?
Kan 'n 21-jarige met 'n 16-jarige in Kentucky uitgaan?

Video: Kan 'n 21-jarige met 'n 16-jarige in Kentucky uitgaan?

Video: Kan 'n 21-jarige met 'n 16-jarige in Kentucky uitgaan?
Video: Stop dit vandaag, 16 februari, in je portemonnee om 19:58 Moskouse tijd. Magische volle maan 2024, Mei
Anonim

KENTUCKY : Die ouderdom van toestemming is 16 in Kentucky . 'n Persoon in Kentucky pleeg derdegraadse verkragting deur aan seksuele omgang deel te neem wanneer die ander persoon: onder die ouderdom van 16 en die verweerder is 21 jaar oud of ouer . Onder die ouderdom van 18 en die verweerder is 21 jaar oud of ouer en is die slagoffer se pleegouer, of.

Met betrekking tot hierdie, is 16 die ouderdom van toestemming in KY?

In Kentucky , die ouderdom van toestemming vir seksuele omgang hang af van die slagoffer s'n ouderdom . Die generaal ouderdom van toestemming is 16 jaar oud, maar kan 18 jaar oud wees vir ander omstandighede.

watter ouderdom word as minderjarig in Kentucky beskou? 18 jaar oud

Die vraag is dan, is dit onwettig vir 'n 16- en 18-jarige om in Kentucky uit te gaan?

Wettig Ouderdom van Toestemming in Kentucky Is 16 'n Persoon onder die ouderdom van 18 is 'n minderjarige onder Kentucky wet. Gevolglik is daar beperkings wat a 16 - jaar - oud kan instem om seks te hê met onder 'n relatief onlangse Kentucky wet.

Watter staat het die jongste ouderdom van toestemming?

Die Ouderdom van toestemming is 18 in elf state - Kalifornië, New York, Florida, Oregon, Utah, Iowa, Arkansas, Tennessee, Wes-Virginia, Vermont en Delaware. Die laagste staat Ouderdom van Toestemming in die Verenigde State is 16.

Aanbeveel: