Is Salman Sohail en Arbaaz regte broers?
Is Salman Sohail en Arbaaz regte broers?

Video: Is Salman Sohail en Arbaaz regte broers?

Video: Is Salman Sohail en Arbaaz regte broers?
Video: Rapid fire Round with koffee with karan[Salman Khan ,Arbaaz Khan,Sohail Khan] 🔥 🔥 2024, Mei
Anonim

Broer en suster: Sohail Khan, Arbaaz Khan, AlviraKhan

Behalwe hierdie, wie is groter Salman Sohail en Arbaaz?

Salman is die oudste van die vier wat gevolg word Arbaaz , Sohail en Alvira. Kan jy al die Khan-kinders korrek op die prent identifiseer? Salman Khanisongtroud terwyl Arbaaz was van 1998 tot 2016 met Malaika Aroraf getroud. Arbaaz en Malaika is ouers van die 15-jarige Arhaan.

Die vraag is dan, is Helen Salman Khan se regte ma? Sushila Charak, Salman Khan se ma was heeltemal teen die huwelik en so ook haar kinders. SushilaCharak was vir baie maande depressief weens hierdie troue. Salman , Arbaaz en Sohail het nie gepraat nie Helena vir baie jare.

Net so word gevra, wat is die verhouding tussen Salman en Helen?

Nadat hy met sy eerste vrou getrou het, Sushila Charak, wat later haar naam verander het aan Salma Khan, Salim Khan het verlief geraak saam met Helen en het haar as sy tweede vrou in1980 gebring. Salma en Salim het naamlik vier kinders Salman , Arbaaz, Sohail en Alvira.

Is Arpita Sharma aangeneem?

Skrywer Salim Khan en sy eerste vrou SalmaKhan Arpita aangeneem . Sy is die biologiese dogter van 'n hawelose vrou wat op 'n Moembaai-voetpad gesterf het. Sy is huilend in die straat gevind waar die duo haar opgelaai het en aangeneem haar. Arpita Khan om 'n paleistroue met die Delhi-gebaseerde sakeman Aayush te hou Sharma.

Aanbeveel: