Hoe het Helen Keller blind en doof geword?
Hoe het Helen Keller blind en doof geword?

Video: Hoe het Helen Keller blind en doof geword?

Video: Hoe het Helen Keller blind en doof geword?
Video: Deaf, blind and mighty: how Helen Keller learned to speak 2024, April
Anonim

Een van Helen s'n Switserse voorouers was die eerste onderwyser vir die doof in Zürich. Op 19 maande oud, Keller 'n onbekende siekte opgedoen wat deur dokters beskryf word as "'n akute opeenhoping van die maag en die brein", wat moontlik skarlakenkoors of breinvliesontsteking kon wees. Die siekte het haar albei verlaat doof en blind.

Hoe het Helen Keller dienooreenkomstig blind en doof geword?

Helena Adams Keller is gebore as 'n gesonde kind in Tuscumbia, Alabama, op 27 Junie 1880. Op die ouderdom van 19 maande, Helen het doof geword en blind as gevolg van 'n onbekende siekte, miskien rubella of skarlakenkoors.

Was Helen Keller eweneens heeltemal blind en doof? Ja sy was heeltemal blind en doof . Dit was nie 'n geboortetoestand nie; op negentien maande het sy opgedoen wat die dokters toe “breinkoors” genoem het. Moderne dokters glo dit was skarlakenkoors of breinvliesontsteking. Keller na 'n skool gegaan vir die doof (met Sullivan) om haar toespraak te leer.

Ook om te weet, wanneer het Helen Keller blind en doof geword?

Op die ouderdom van 2 deur 'n siekte geteister, Keller was links blind en doof . Begin in 1887, Keller s'n onderwyseres, Anne Sullivan, het haar gehelp om geweldige vordering te maak met haar vermoë om te kommunikeer, en Keller het kollege toe gegaan en in 1904 gegradueer.

Hoe het Helen Keller geleer om te kommunikeer?

Met die hulp van haar onderwyser, Anne Sullivan, Keller geleer die handleiding alfabet en kon kommunikeer deur vingerspelling. Sullivan ook Keller geleer hoe om braille en verhoogde skrif te lees, en om blokletters te druk.

Aanbeveel: